Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 15. října 2024 v 11:21
Čas čtení 0:55
Magdalena Trajerová

Líbilo by se ti tohle moderátorské duo na Oscarech? Mezi kandidáty jsou prý Wolverine a Deadpool

Líbilo by se ti tohle moderátorské duo na Oscarech? Mezi kandidáty jsou prý Wolverine a Deadpool
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL & WOLVERINE OSCAR
Uložit Uložené

Herecká dvojka z filmového trháku Deadpool & Wolverine by mohla moderovat Oscary.

Sezóna udílení filmových cen se blíží a veřejnost jako každý rok napjatě očekává, kdo je slavnostním ceremoniálem provede. Jednou z možností jsou údajně Hugh Jackman a Ryan Reynolds.

Oba herci už mají s moderování zkušenosti. Společně letos v létě moderovali pořad Jimmy Kimmel Live for a night. A Jackman má zkušenosti přímo s Oscary, už v roce 2009 provázel 81. ročníkem udílení Oscarů, předtím čtyřikrát moderoval i předávání ceny Tony.

Ve hře je soubor „rotujících moderátorů“

Akademie filmového umění a věd, jež Oscary uděluje, by údajně chtěla na příštím předávání zaujmout diváky několika sadami moderátorů, kteří by se v průběhu večera měnili. Hugh Jackman a Ryan Reynolds by se tak mohli stát součástí „hvězdného souboru rotujících moderátorů.“ Mezi další hvězdy, jež byly zřejmě osloveny, patří jména jako Will Ferrell, Amy Poehler a Dwayne Johnson. Žádné z nich ovšem dosud není potvrzené.

Zdroj magazínu Deadline uvedl, že herecká dvojice z marvelovského trháku stále není rozhodnutá, zda by nabídku přijala. Předpokládá se totiž, že Disney a Marvel budou nominovat Deadpoola a Wolverina na Oscara, přičemž Reynolds bude nominován na nejlepšího herce a Jackman na nejlepšího herce ve vedlejší roli.

Existuje také možnost, že se pořadatelé slavnostního předávání Oscarů vrátí k udílení cen bez moderátorů, jak tomu bylo v letech 2019, 2020 a 2021.

Nezbývá nám tedy nic jiného než nadále napjatě čekat do března následujícího roku, kdy se o výběru moderátorů přesvědčíme na vlastní oči.

Domů
Sdílet
Diskuse