Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 15. října 2024 v 12:15
Čas čtení 0:51
Magdalena Trajerová

Zápasník MMA Patrik Kincl měl vážnou nehodu. Jeho auto skončilo převrácené na střeše

Zápasník MMA Patrik Kincl měl vážnou nehodu. Jeho auto skončilo převrácené na střeše
Zdroj: Instagram @patrik_kincl
SPORT OKTAGON MMA PATRIK KINCL
Uložit Uložené

Zápasník MMA Patrik Kincl v neděli vážně havaroval v autě na cestě z německého Frankfurtu nad Mohanem.

„Po x hodinách cesty v opravdu nepříjemné atmosféře se mi během pár vteřin podařilo celkem slušně vyvětrat. Nejen v autě, ale i v hlavě. Sedíme vzhůru nohama a mačkám tlačítko SOS v Toyotě,“ uvedl na svém Instagramu zápasník. Ve voze cestoval Kincl se svou manželkou, oba vyvázli bez vážnějších zranění. Automobil skončil převrácený na střeše.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Patrik Kincl (@patrik_kincl)

Nehoda se stala nedaleko Plzně, upřesnil v pondělí Kincl ve vyjádření na Youtube. Za příčinu nehody označil mokrou vozovku. „Snažil jsem se to nasměrovat směrem ke krajnici, ale chytnul jsem příkop,“ popsal nehodu.

K přivolání pomoci využil Kincl systém SOS, který měl zabudovaný ve svém autě. „Kolečko IZS je parádně namazanej stroj. Člověk je zase o něco pyšnější na tu naši zem. Největší dík patří boys in blue, jak to všechno v klidu odladili a pomohli. Heslo z jejich kapot tady opravdu sedělo,“ uvedl v příspěvku.

Manželka zápasníka skončila v nemocnici v péči lékařů, léčí se ale jen z lehčích poranění. Sám Kincl pak vyvázl bez větších šrámů. Automobil už je na tom podstatně hůř, podle slov bojovníka je na odpis.

Zápasník se vracel z německého Frankfurtu nad Mohanem, kde během víkendu proběhl turnaj Oktagon 62. Kincl zde v sobotu prohrál titulový zápas ve středně těžké váze s tureckým bojovníkem Kerimem Engizekem.

Domů
Sdílet
Diskuse