4. Freddo Cappuccino
Tuto variantu cappuccina vymysleli Řekové. Přidávají se do něj až dva shoty espressa. Přidává se do něj led, a proto je skvělou alternativou v letních měsících. Na vrchu je pěna jako u klasického cappuccina.
3. Espresso fredo
Jak sis mohl*a všimnout, Řekové velmi rádi vymýšlejí jiné formy klasických káv. Nejčastěji z nich dělají osvěžující nápoje a stejně tomu je i v případě espressa freda. Je kombinací kávy a ledu. Navíc je díky přípravě o něco krémovější než klasické presso.
2. Indická filtrovaná káva
Druhou nejlepší se stala káva z Indie. Připravuje se pomocí speciálního filtru. Ten zajišťuje, že je chuť o něco výraznější a znamenitější než při klasické přípravě.
1. Kubánská káva
Topkou se stává ikonická káva z Kuby. Přestože na první pohled vypadá jako klasické espresso, svojí chutí vyniká. Je totiž slazená cukrem demerara. Tím, že se do kávy při přípravě míchá, vznikne na vrchu světlá pěna.