Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
17. března 2016 v 14:38
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Ze studentů se v destruktivním traileru stávají X-Men, mutanti, kteří se musí vzepřít bohu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

X-Men budou tentokrát čelit nejděsivější hrozbě jejich dosavadní historie, Apocalypse se chystá zničit svět.

Nový trailer dorazil o něco dříve, než jsme si mysleli. X-Men: Apocalypse má do premiéry dva měsíce, a tak reklamní kampaň už pomaličku musí začít nabírat na obrátkách. Důkazem toho je i destruktivnější druhý trailer, který nás sice konečně přesvědčil o tom, že se na X-Men do kina vyplatí jít i tentokrát, stále jaksi nedokáže doručit ten pocit jistoty ohledně výsledné kvality, respektive ukázat nějakou dechberoucí scénu či vyvolat emoce, což je velká škoda. Zároveň je to bez Wolverina a se spoustou nových, mladých postav a herců jakoby zcela jiné univerzum, možná o něco méně atraktivní. V redakci pevně věříme, že na premiéře budeme jen zírat na plátna. Zároveň doufáme, že scénář bude tentokrát opravdu vyšperkovaný, protože odůvodnit snahu Magneta a dalších „3 jezdců Apokalypsy“ zničit svět a zabít miliardy lidí nebude jednoduché. Motivace ani jednoho z nich, zvláště Magneta, který má již v Polsku v době, kdy se děj filmu odehrává, rodinu, nejsou nikomu známy.

Nové záběry se postaraly o pár příjemných překvapení a dále nastínily průběh událostí, jako třeba i očekávanou Quicksilverovu scénu, která má být opět velkolepá (pravděpodobně dojde k výbuchu v X-Mansion plném studentů). Něco více jsme se zároveň dozvěděli i o Apocalypsovi jako o postavě samotné. Zdá se ale, že všechny velké trumfy si Fox a režisér Bryan Singer nechávají do premiéry. Budeme rádi, pokud to tak zůstane, protože do toho kina určitě půjdeme. Snad budeme i mile překvapeni.

O Apocalypse se ví, že půjde o nejambicióznější projekt Foxu, minimálně, co se komiksových filmů týká. Uvidíme skutečně megalomanskou destrukci, nespočet efektů, zdá se, že i pár významných úmrtí a také pár nových postav. Celkově uvidíme Apocalypse (Oscar Isaac), Magneta (Michael Fassbender), Professora X (James McAvoy), Wolverina (Hugh Jackman by měl obstarat alespoň malé cameo a potvrdit tak, že se objeví v každém X-Men snímku, takže se dá asi i očekávat, že ho uvidíme v Deadpoolovi), Mystique (Jennifer Lawrence), Beasta (Nicholas Hoult), Quicksilvera (Evan Peters - očekávat můžeme podobně brilantní scénu jako v DoFP) či agentku MacTaggert z First Class (Robie Byrne). Z nových tváří se představí Cyclops (Tye Sheridan), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), Jean Grey (Sophie Turner), Storm (Alexandra Shipp), Psylocke (sexy Olivia Munn), Archangel (Ben Hardy) či Jubilee (Lana Condor). Vrátí se i Havok (Lucas Till). Premiéra nás čeká 19. května. Režíruje Bryan Singer podle scénáře, na kterém společně se Simonem Kinbergem spolupracoval i s Michaelem Doughertym a Danem Harrisem. Více informací zde a zde. Do vlákna zabývajícího se filmem se dostanete kliknutím sem, o ději se zase více dozvíte zde.

Ze studentů se v destruktivním traileru stávají X-Men, mutanti, kteří se musí vzepřít bohu
Ze studentů se v destruktivním traileru stávají X-Men, mutanti, kteří se musí vzepřít bohu
Ze studentů se v destruktivním traileru stávají X-Men, mutanti, kteří se musí vzepřít bohu
Domů
Sdílet
Diskuse