Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
7. dubna 2016 v 0:23
Čas čtení 0:00
Miroslav K.

Čekání skončilo. Začala se natáčet 4. série populárního Sherlocka

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kdy se konečně dočkáme premiéry?

Vždy když uslyšíme někoho, kdo nadává, že zase bude muset čekat rok na premiéru nové série Game of Thrones, vzpomeneme si na Sherlocka, na kterého 4. sérii v redakci čekáme spolu s masivní fanouškovskou základnou již dva roky (a to nemluvíme o tom, že se vždy dočkáme jen tří epizod). Samozřejmě, na obhajobu tvůrců musíme říct, že na Vánoce minulého roku si pro nás připravili speciální epizodu z viktoriánské éry, což aspoň trochu nakrmilo hladové fanoušky. Co ale mnohé potěšilo o mnoho víc, je oficiální informace, že všichni herci jsou na place a připravení na natáčení čtvrté série, která má být zatím absolutním vrcholem seriálu. Co-showrunner Steven Moffat prozradil následující: „Všechno, co jsme doteď vytvořili a všechno, co do budoucna plánujeme, vede zpět na Baker Street. V Sherlockovi a Watsonovi rostou duchové minulosti a rýsuje se nám velká tragédie a teror. Přesně o takovémto příběhu jsme hovořili od začátku a cítím, že brzo dosáhneme vrcholu.“

Čekání skončilo. Začala se natáčet 4. série populárního Sherlocka

Můžeme jen polemizovat, co tím Moffat myslel, ale pravděpodobně si pod vyvrcholením můžeme představit nejen velkou událost, ale i fakt, že příběh moderního Sherlocka se pomalu bude blížit ke konci. Za připomenutí určitě stojí i komplexnost a obrovská vytíženost Benedicta Cumberbatche, který si před pár dny sbalil kufry z natáčení Doctora Strange, který doplní MCU a obohatí jej o magii. Ohledně nové série víme jen tolik, že Watson a jeho manželka Mary se budou připravovat na nejdůležitější zkoušku jejich života, rodičovství. Datum premiéry ještě není známo, ale předpokládá se, že ve Velké Británii by to mělo být na přelomu podzimu a zimy, ve Spojených státech na začátku roku 2017. Přiznáváme, že je to skutečně ještě dlouhá doba, ale pokud jste skalními fanoušky, určitě se vám bude o mnoho lépe usínat s pocitem, že za půl roku se dočkáme více než 260 minut pokračování tohoto velmi kvalitního seriálu.

Pokud jste tento článek otevřeli pouze náhodou a nevíte, o jakém Sherlockovi tu mluvíme, případně si chcete osvěžit, proč je tento televizní počin tak skvělý, přečtěte si náš Tip na seriál.

Domů
Sdílet
Diskuse