Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2016 23:47
Čas čtení 0:00
Klára Tomková

V čem celebrity zářily na růžovém koberci Billboard Music Awards?

MÓDA
Uložit Uložené

Nejvíce ocenění si odnesl kanadský zpěvák The Weekend.

Letošní ročník Billboard Music Awards uváděl Ludacris a Ciara, která stihla vystřídat celých 7 looků. Máte se na co těšit. Co se ocenění týče, tak T-Mobile arénu v Las Vegas zcela ovládl The Weeknd, který si odnesl tolik sošek, že málem ani nezbylo na ostatní. Z 19 nominací jich vyhrál 8, ještě o jednu více a už by je ani neunesl. Sošku za kategorii Ikona si po právu odnesla Céline Dion. Zpěvačka se na předávání ukázala poprvé na veřejnosti od smrti svého manžela, kterému vzdala hold písní od skupiny Queen, Show Must Go On. Ve šlépějích Céline pokračovala Madonna a Stevie Wonder, kteří věnovali píseň Purple Rain nedávno zesnulému Princovi. O něco radostnější bylo vystoupení Britney Spears, která získala cenu za hvězdu tisíciletí. Millenium award před ní získaly pouze dvě další zpěvačky, a to Beyoncé a Whitney Houston. Mnohá ocenění neminula také Adele, která se ceremoniálu sice neúčastnila, ale představila na něm premiéru svého klipu k pecce Send My Love. Tak to bylo pár informací k celému večeru a teď už se pojďme podívat, jak to všem přítomným slušelo.

Zendaya




 

Ciara









Ciara a Kelly Rowland


Kelly



Ashton Kutcher


Ashton a Mila


Britney Spears se svojí Millennium award.




Demi Lovato


Na podporu LGBT hnutí, které podporuje lesby, gaye, bisexuály a transgender osoby, si oblékla tričko s klasickým symbolem toalet zahrnující obě pohlaví. Replika trička se bude prodávat během celé tour Demi a výtěžky budou darovány LGBT organizaci.


Ariana Grande



Rihanna




Kesha


Jessica Alba



Keke Palmer


Kate Beckinsale


Lucy Hale


Laverne Cox



Nick Jonas


Joe Jonas and DNCE


Z Lala


Gwen Stefani



Gwen a Ciara


Domů
Sdílet
Diskuse