Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2016 21:06
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Nebojácní odvážlivci v šíleném videu šplhají bez jištění na vrchol Eiffelovy věže. Ze záběrů se tají dech

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Skupina mladých lovců adrenalinu se rozhodla vyšplhat na dominantu pařížské metropole a z pořízených záběrů se ti dost možná zpotí ruce i při pouhém sledování.

Nebezpečné zdolávání do nebe tyčících se staveb a nejrůznějších konstrukcí se stalo zejména v několika posledních letech mezi nebojácnými lovci adrenalinových zážitků velmi oblíbenou kratochvílí, což dokazuje i nejnovější video skupiny mladých odvážlivců, kteří se během své nedávné návštěvy Paříže rozhodli vyšplhat bez použití jakýchkoliv bezpečnostních postrojů až k samotnému vrcholu ikonické dominanty města, Eiffelovy věže, a to i přes zvýšenou ostrahu objektu a ne zrovna ideálním povětrnostním podmínkám, které v tu chvíli na místě panovaly. Průběh vysoce riskantní akce se podařilo zaznamenat na dechberoucích záběrech z pohledu první osoby společně se záběry pořízenými kamerou umístěnou na dálkově ovládaném dronu, poryvy větru, které měly dosahovat rychlosti až 6 metrů za sekundu, v kombinaci s deštěm však zavinily, že operátor s přístrojem havaroval a od místních strážců zákona obdržel vysokou pokutu. Sestřih záběrů si můžete prohlédnout na přiloženém videu.

Domů
Sdílet
Diskuse