Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2016 22:08
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Mladý Brit napodobuje hlasy postav z Game of Thrones téměř k nerozeznání od originálu

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Scheiffer Bates v nejnovějším videu napodobuje hlasy 21 oblíbených postav proslulého seriálu a jeho výkon je opět skutečně obdivuhodný.

K příležitosti finále šesté série oblíbeného seriálu Game of Thrones se rozhodl mladý Brit jménem Scheiffer Bates žijící ve Walesu vytvořit video, v němž divákům opět jednou předvádí své mimořádné nadání. Tentokrát se totiž rozhodl zhruba ve třech minutách věrně a vtipně napodobit hlas celkem jednadvaceti různých známých postav, mezi nimiž se objevuje například Jon Snow, Ser Davos a další, no a míra důvěryhodnosti, s jakou se mu to daří, je místy až zarážející. Pro znalce Batesových dřívějších počinů nebude jeho výkon v nejnovějším videu zřejmě žádným velkým překvapením, ostatně za dobu svého působení si již stačil vytvořit nadmíru slušnou fanouškovskou základnu, která navíc nepřestává růst. Proto pokud vám náhodou Britova předešlá tvorba z nějakého důvodu unikla, doporučujeme to napravit, vaši pozornost si totiž člověk s podobným talentem jednoznačně zaslouží. Nyní už si ale vychutnejte nové video.

Domů
Sdílet
Diskuse