Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2017 17:24
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Beats for Love přitvrdilo, v létě do Ostravy zavítají i Dope D.O.D. nebo Zatox

REFRESHER
Uložit Uložené

Festival Beats for Love v průběhu posledních několika týdnů neúnavně oznamuje nová jména.

Jubilejní 5. ročník festivalu Beats for Love již nějakou tu dobu ohlašuje nová jména, která svou návštěvou poctí Ostravu. Novinky se týkají jak interpretů, kteří vystoupí na hlavním pódiu, tak DJů, kteří návštěvníky poctí svými tóny na techno nebo house stagi. 

 
Tou první a nejdůležitější novinkou jsou nizozemští Dope D.O.D. Ti svou fúzí dubstepu a nekompromisního rapu krásně zapadnou mezi jinak z většiny elektronický festival.
 
 
Dalším jménem na seznamu je 94. nejoblíbenější DJ Zatox, který bude hrát na hardcore & hardstyle stagi. Následuje britská legenda vokálového drum and bassu Danny Byrd, který letos zároveň oslaví 20 let svého působení na scéně. U vokálů zůstaneme, jelikož na house & techno stage zahraje sličná děva Rachel K Collier, která nejenže hraje, ale do svých setů i zpívá. No a nakonec fanoušky techna potěší Mark Reeve a není bez zajímavosti, že právě on byl tím, kdo produkoval nejprodávanější techno track za loňský rok, a to Run Back.
  
Vstupenky aktuálně zakoupíš v předprodeji za 490 Kč + poplatky prodejce. K dostání jsou i VIP vstupenky, vstupenky do Love kempu a tikety potřebné k festivalovému parkovišti.
Domů
Sdílet
Diskuse