Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2017 21:10
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Datum premiéry 7. série Game of Thrones odhaleno! Kdy se vrátíme do Westerosu, který čeká válka ledu a ohně v čele s Jonem Snowem a Khaleesi?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pokračování největšího seriálu současnosti od HBO dorazí už brzy.

Tak jsme se dočkali. Nemůžeme se tvářit, že se nejedná o velký a možná i přehnaný hype, ale poslední události v Game of Thrones přinesly fanoušky seriálu do nebe. Čekají nás velké věci a každý se tedy již nemůže dočkat, jakým velkolepým stylem nám je Benioff, Weiss a všichni kompetentní podají. Pokud si chcete zkazit překvapení, můžete si přečíst náš článek, který prakticky odhaluje vše, co se v 7. sérii stane, protože HBO nedokázalo zabránit úniku scénáře. Naštěstí internet nebyl plný spoilerů a člověk v Česku a Slovensku, který neměl zájem se je dozvědět se, se k nim nijak náhodně nedostal. Stále je nás tak mnoho nevědomých, očekávajících grandiózní sérii, a ta podle všeho i přijde. Po prvním plakátu dnes HBO oficiální cestou konečně odhalilo datum její premiéry. Návrat do Westerosu, kde se schyluje k hned dvěma osudovým bitvám/válkám se uskuteční 16. července, což je skvělé, protože jsme možná čekali vzdálenější datum. K odhalení došlo velmi zajímavým způsobem, kdy musel roztát led kolem tabulky nahřívané ohněm. Naneštěstí to trvalo více než hodinu, což je trestuhodné. Skutečně nemáme všichni na práci nic lepšího než sledovat hodinu tající ledový obdélník. Bravo HBO.

My se ale můžeme věnovat informacím, které známe díky castingovým požadavkům, případně vyjádřením herců. Pokud se však nechcete ochudit ani o nejmenší drobnosti, dále nečtěte. Co se týče očekávaných návratů, můžeme se těšit na Mormonta, který svůj boj se zákeřnou nemocí ještě nevzdal. Podle všeho na nás párkrát mrkne i Gendry. Proslýchá se, že na konci 6. sérii už konečně dovesloval. Představitelé obou postav byli viděni na natáčení, takže jejich přítomnost v 7. sérii můžeme brát téměř s jistotou.

Datum premiéry 7. série Game of Thrones odhaleno! Kdy se vrátíme do Westerosu, který čeká válka ledu a ohně v čele s Jonem Snowem a Khaleesi?
Zdroj: HBO

A co se týče epické epizody na styl Battle of the Bastards, údajně nás čeká střet Severu, Tyrellů a Lannisterů. Nepochybně bude ve hře mnoho frakcí, možná dokonce všichni velcí hráči. S největší pravděpodobností půjde o největší televizní střet na bojišti ve středověkém stylu. Potvrdit to nemůžeme, ale řeč je o 500 komparzistech a rovnou 100 koních (je tedy možné, že pomáhá i Vladimír Furdík). Kompars se rovná tomu z Battle of the Bastards (počty vojáků se vždy mohou navýšit pomocí CGI), ale koňů je o 30 více, takže můžeme čekat slušný nájezd. Více se o tom dočtete zde a zde.

Kromě největší bitvy seriálu se fanoušci bojových střetů a vojenských záležitostí mohou připravit na zcela nové postavy. Casting se totiž zaměřil na válečného generála. Herec by měl být zkušenější a ve věku od 40-55 let. Kromě toho se hledá i kněz ve věku kolem 60 let. Znamenat to může leccos, ale všichni dobře víme, jak dopadla septa ve finále poslední série. Jednou z hlavních nových postav bude silný bojovník ve věku 35-45 let. Herec by měl mít odpovídající postavu, měl by umět dobře bojovat a také ho čeká dost dialogů, takže to nebude obyčejná horda svalů. Přidat by se měly i postavy městských strážců, obchodníka, ale i krásné mladé ženy, jejíž herečka se na plátně objeví nahá. Kompletní výpis najdete tady. Pokud se chcete o 7. sérii, respektive o Game of Thrones celkově dozvědět více, klikejte sem.

Datum premiéry 7. série Game of Thrones odhaleno! Kdy se vrátíme do Westerosu, který čeká válka ledu a ohně v čele s Jonem Snowem a Khaleesi?
Zdroj: HBO
Domů
Sdílet
Diskuse