Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2017 16:33
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Oblíbený komediální seriál Teorie velkého třesku nekončí! Tvůrci oznámili práci na dalších dvou sériích

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dobré zprávy pro fanoušky.

Oceňovaný sitcom The Big Bang Theory již patří k stálicím televizních obrazovek. I přes reptáním některých fanoušků, kteří tvrdí, že poslední série už jdou kvalitou radikálně dolů, jde stále o jeden z nejsledovanějších seriálů. Není tedy překvapením, že Sheldon, Leonard a ostatní nerdi se vrátí hned v dalších dvou sériích, přičemž ta jedenáctá by měla startovat někdy příští rok. Zatím je nejisté, zda seriál opravdu skončí následující dvanáctou sérií. Vše bude zřejmě záviset na zájmu diváků a nápaditosti tvůrců.

Oblíbený komediální seriál Teorie velkého třesku nekončí! Tvůrci oznámili práci na dalších dvou sériích
Zdroj: CBS Television

The Big Bang Theory se poprvé dostalo k divákům v roce 2007. Seriál se okamžitě stal hitem, posbíral řadu ocenění a stále se drží na prvních příčkách sledovanosti. V hlavních rolích se nám již po dobu deseti sérií představují herci jako Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik a Melissa Rauch. Oblíbená postava Sheldona (Jim Parsons) navíc dostane vlastní spin-off, kde se tvůrci zaměří na jeho mladá léta. Na seriálu by měl pracovat stejní tým jako na The Big Bang Theory (Chuck Lorre, Steven Molaro) a samotný Jim Parsons bude na projektu participovat jako jeden z producentů.

Zpět
Sdílet
Diskuse