Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2017 18:03
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Chybí vám Pablo Escobar? Netflix nám jeho smrt vynahradí už v dubnu. Připravte se na seriál o El Chapovi, nejmocnějším drogovém magnátovi světa

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix vypustil do světa první teaser trailer pro seriál El Chapo, který budeme moci sledovat už v dubnu.

Kde je pravda? Nejprve k nám prosákly informace a nic neříkající teaser od Netflixu ohlašující seriál o El Chapovi. Následně však přišly smutné zprávy o tom, že samotný narkobaron chce mít nad seriálem kontrolu, což by automaticky znamenalo, že ubude na věrohodnosti obsahu a kvalitě. Před dvěma týdny navíc dorazila informace o tom, že Sony plánuje vlastní filmové zpracování. Hollywoodské studio se brzy pustí do zfilmování ještě nevydané knihy od Colea Merrella a Douglase Centuryho nazvané Hunting El Chapo: The Thrilling Inside Story of The American Lawman Who Captures The World's Most-Wanted Drug Lord. Bližší informace zatím známé nejsou.

Dnes však už víme, že se Netflix pravděpodobně nějak s právníky El Chapa dohodl, protože je venku první teaser na seriál nazvaný jednoduše El Chapo. Měli bychom být svědky jeho dřívějšího života, respektive cesty na vrchol. Všechno to má být podloženo skutečnými výpověďmi osob blízkých narkobarona. První části se máme dočkat 23. dubna na UniVision, přičemž má později premiéru i na Netflixu. Není známo, zda se dočkáme všech epizod (ani kolik jich vlastně bude) první série najednou tak, jak to u streamovacího giganta bývá zvykem. Více se dozvíme později, možná s příchodem pořádného traileru. Myslíte, že z toho bude podobný hit jako z Narcos?

Domů
Sdílet
Diskuse