Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2017 17:08
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

3. série True Detective je na cestě! Televize HBO oživuje jeden z nejlepších seriálů posledních let

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pokud jsou zahraniční informace pravdivé, už zanedlouho nás čeká velké oznámení.

Když jsme vás naposledy informovali o velmi nejasné budoucnosti oblíbeného seriálu True Detective, věděli jsme jen tolik, že jeho autor Nic Pizzolatto má se stanicí HBO podepsanou dohodu o dlouhodobé spolupráci a s hercem Robertem Downeym Jr. pro ni pracuje na televizním projektu z právnického prostředí. Pizzolattova účast na případné třetí sérii tak byla minimálně sporná. Navíc celé situaci rozhodně nepomáhal ani kvalitativní a divácky propad druhé série. Samozřejmě, za její kvalitu a sledovanost by jiné seriály dozajista vraždily, ale oproti geniální první šlo o mírně rozpačitý krok vzad. Nyní se však zdá, že v HBO se ještě přece jen nechystají házet flintu do žita.

Známý americký web Entertainment Weekly totiž přišel s novinkou, že seriál Temný případ by se skutečně mohl dočkat již v pořadí třetí série. Podle zahraničních zpráv už prý Pizzolatto napsal scénáře k nejméně prvním dvěma epizodám, přičemž s těmi ostatními mu má pomoci cenou Emmy ověnčený David Milch, tvůrce seriálů Deadwood či Luck. Kompetentní zastupitelé HBO sice nic oficiálně nepotvrdili, jednotlivé indicie ale hovoří velmi jasnou řečí. Pokud se tyto informace nakonec ukáží jako pravdivé, máme se skutečně na co těšit. Snad se tedy už zanedlouho ohlásíme i s oficiálním vyjádřením výše zmíněné stanice. Do té doby nám určitě dejte vědět, jestli byste chtěli, aby se vrátila některá postava ze dvou předešlých sérií.

3. série True Detective je na cestě! Televize HBO oživuje jeden z nejlepších seriálů posledních let
Zdroj: HBO
Domů
Sdílet
Diskuse