Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2017 16:53
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Chceš si zahrát na největším festivalu v srdci Evropy? Beats for Love vyhlašuje DJ soutěž

REFRESHER
Uložit Uložené

Festival Beats for Love vyhlašuje Visegrad B4L DJ Contest.

Letošní DJ contest pořádá festival Beats For Love spolu s partnery ze zemí V4: Site production s.r.o. SK, Alameda PL a Nótin Szabolcs HG a je spolufinancován fondem International Visegrad Fun.

DJ contest bude zaměřen na hodnocení setů v 5 kategoriích: drum and bass, techno, breakbeat, house a EDM/trance. Výherci soutěže budou uvedeni ve festivalovém programu. O celé soutěži bude natočen krátký dokument, který pak mohou DJové, kteří vyhrají, použít jako podporu ve své další kariéře. Videa budou ke zhlédnutí na stránkách festivalu a stránkách partnerů.

Chceš si zahrát na největším festivalu v srdci Evropy? Beats for Love vyhlašuje DJ soutěž

DJ contest je určen pro mladé a talentované DJe ze zemí V4, tedy z České republiky, Slovenska, Polska a Maďarska. Pro účast v soutěži musí každý soutěžící zaslat svůj set na mail: [email protected] podle podmínek uvedených na stránkách festivalu.

O výhercích rozhodne v první fázi publikum, které vybere 3 soutěžní sety z každé kategorie a poté odborná porota složená z vedení festivalu a partnerů vybere absolutního výherce pro každou kategorii. Jedna cena je vyhrazena i pro hlasující, a to 2x VIP vstup na festival na všechny dny.

Domů
Sdílet
Diskuse