Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. července 2017 17:34
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Assassin's Creed dostane animovaný seriál! Připraví ho tvůrce skvěle vypadající krvavé Castlevanie od Netflixu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Co o připravovaném projektu říkají první dostupné informace?

Série Assassin's Creed profituje i nadále. Stereotypní akce, která již dlouhodobě neoplývá kvalitním příběhem, strhujícím gameplayem či sympatickými postavami dokáže z nějakého důvodu stále tahat z lidí peníze a v Ubisoftu jsou si toho dobře vědomi. Dali si sice rok pauzu, aby měli více času na práci pro Origins (vůbec to ale nevypadá, že měli o rok navíc), loni to však fanouškům alespoň vynahradili celkem sympatickým filmovým zpracováním s Michaelem Fassbenderem. Zdá se, že příští rok přitom dostaneme i animovaný seriál.
 
Připravit ho má Adi Shankar (pro Netflix produkoval zajímavě vypadající Castlevanii, pracoval i na Judge Dredd, Punisher: Dirty Laundry, Killing Them Softly, The Grey, Lone Survivor). Loni kolovaly zvěsti o tom, že Ubisoft jedná s Netflixem o seriálu podle jedné z jejich her, no a protože zde máme tuto zprávu a fakt, že Castlevanii také zastřešil Netflix, předběžně můžeme počítat s tím, že Zaklínač nebude jediným seriálem podle videoherní předlohy, který se na streamovacím gigantu objeví. Co na tyto novinky říkáte?

Domů
Sdílet
Diskuse