Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2017 14:56
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Akce, výbuchy a nacisté v plamenech. Call of Duty: WWII tě zve novým trailerem do nadupané bety, kterou si můžeš zahrát už příští týden

TECH
Uložit Uložené

Válka vypukne již brzy. Tedy alespoň ta virtuální. Již příští týden totiž startuje beta očekávané střílečky Call of Duty: WWII.

Pokud se už stejně jako my nemůžete dočkat, až vběhnete na zakrvácená bojiště druhé světové války v nadcházejícím pokračování série Call of Duty, pak pro vás máme dobrou zprávu. A jednu špatnou. Ta dobrá je, že vydavatelská společnost Activision ve spolupráci se studiem Sledgehammer Games si pro fanoušky připravila nový trailer, který hráče láká na uzavřenou multiplayerovou betaverzi, která je překvapivě nabitá obsahem a vypukne již příští víkend od 25. srpna a potrvá do 28. srpna.

Ne pro všechny

Ta špatná zpráva je, že této akce se budou moci zúčastnit pouze hráči na konzoli PlayStation 4 a hru si navíc musí předobjednat. V následující týdnu, konkrétně od 1. září do 4. září, se pak bude konat další beta test, tentokrát se však dočkají jak hráči na PS4, tak i na Xboxu One.

Akce, výbuchy a nacisté v plamenech. Call of Duty: WWII tě zve novým trailerem do nadupané bety, kterou si můžeš zahrát už příští týden
Zdroj: www.callofduty.com

A co bude obsahem bety?

Jak se sami můžete přesvědčit, náplní blížícího se testu autoři nijak zvlášť nešetřili. Test nabídne ke hraní všech pět divizí, které se objeví v plné hře (Infantry, Airborne, Expeditionary, Armoured a Mountain Division) a které zde nahrazují dřívější úpravy postav hráčů. Jisté omezení se však bude týkat nabízených zbraní, výbavy a maximální možné úrovně. Bojovat se v betě bude celkem na třech mapách, jmenovitě Pointe Du Hoc, Gibraltar a Ardennes, a stejného počtu se dočkají i herní režimy – Team Deathmatch, Dominion a Hardpoint. Těšit se můžeme také na ochutnávku úplně nového War módu.

Hra Call of Duty: WWII vychází 3. listopadu a k mání bude na platformy PlayStation 4, Xbox One a PC. Předobjednat si ji můžete například v obchodě Ciernydrak.sk. Na nový trailer se můžete podívat níže. Vidíme se na bojišti?

Domů
Sdílet
Diskuse