Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2017 v 15:48
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Oblíbili jste si Vikingy? A co takhle seriál z prostředí řádu Templářů? Akční trailer plný lákavých historických lokalit vás určitě navnadí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál se mimo jiné natáčel i v Česku.

Příběh seriálu s názvem Knightfall nás zavede do časů konečného pádu řádu Templářů. Prostřednictvím deseti epizod první série (snad ne poslední) se seznámíme s tímto tajemným spolkem, který ve středověku disponoval bohatstvím a obrovskou mocí. Jak mnozí víte, jeho hlavním úkolem byla ochrana křesťanství a jeho nejvzácnějších svatých relikvií. Hlavním hrdinou dramatického Knigthfallu bude ušlechtilý a odvážný rytíř Landry (TomCullen - Downton Abbey, Gunpowder), vydávající se na těžkou misi hledání grálu.


Kromě něj se v seriálu objeví i herci jako Bobby Schofield, Sabrina Bartlett, Julian Ovenden, Sarah-Sofie Boussnina, ale také i Jeremy Renner (Hawkeye z Avengers), který je zároveň jedním z producentů tohoto projektu. Obsahově se podle tvůrců podíváme na témata jako politika, láska, moc, pomsta, víra a oběť. Premiérovou část můžete očekávat 6. prosince 2017. Ruku nahoru, kdo už je zvědavý, jak tento vábivý projekt dopadne? Pro více info si přečtěte náš starší článek.

Domů
Sdílet
Diskuse