Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2017 14:48
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Daenerys, Tyrion a dokonce ani Jon Snow nebudou mít přístup k scénáři. HBO zavedlo po útocích hackerů přísná opatření

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nevíme, jak vám, ale nám takovýto zákrok přijde až příliš extrémní.

Jednoduše řečeno, herci a herečky seriálu Game of Thrones se během natáčení finální série nedostanou ke scénáři. A to nejen v papírové formě, ale ani v elektronickém PDF. Tuto informaci pro média potvrdil Nikolaj Coster-Waldau hrající postavu Jaimeho Lannistera. Podle jeho tvrzení bude hercům před natáčením řečeno, o jakou scénu půjde a co v ní mají říct. No a následně se rovnou začne natáčet.

Upřímně doufáme, že to Nikolaj se svým tvrzením mírně přeháněl, protože natočit projekt velikosti Game of Thrones takovou netradiční a určitě poměrně náročnou formou by stál celý štáb mnohem více času a výsledek by se mohl podepsat v konečném důsledku i na finální kvalitě. A po poslední, ne zcela dokonalé sérii (ve srovnání s prvními), bychom byli velmi rádi, kdyby se tentokrát tvůrci řádně pochlapili. Přece jen, jde o závěrečnou sérii a všichni pevně věříme, že bude její vyvrcholení stát za to. A co na tuto snahu o utajení zákulisních informací říkáte vy?

Daenerys, Tyrion a dokonce ani Jon Snow nebudou mít přístup k scénáři. HBO zavedlo po útocích hackerů přísná opatření
Zdroj: HBO
Domů
Sdílet
Diskuse