Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2018 21:30
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Marpo přijal Rytmusovu výzvu k profesionálnímu boxerskému zápasu v ringu. Část honoráře věnuje dvěma dalším fighterům

SPORT ČESKÝ RAP MARPO XFN
Uložit Uložené

Před pár dny vyzval Rytmus k profesionálnímu zápasu rapera Marpa, který dnes zvejenil odpověď.

Před pár dny Rytmus na svém Instagramu zveřejnil video, ve kterém vyzval k profesionálnímu boxerskému zápasu svého kolegu z hudební branže - Marpa. Ten si podobně jako člen Kontrafaktu dává stále vyšší mety a už za pár měsíců se se svým chystaným sólem představí před vyprodanou O2 Arénou v Praze.

Jelikož výzvu přijal, na stejné místo se opět vrátí 27. 12. tohoto roku, kdy se již oficiálně setká v ringu s Rytmusem, který se však bojovým sportům věnuje podstatně kratší dobu. Toto rozhodnutí oba interpreti učinili i s cílem zviditelnit aktivity XFN, které často podporuje fightery podobnými událostmi.

Určitě půjde o nejsledovanější zápas svého druhu v našich končinách a dlouho budeme mít zaručeně možnost vidět proces příprav díky sociálním sítím. Marpo ve svém vyjádření dodal, že část svého honoráře věnuje dalším bojovníkům, které si sám vybere a rozdělí mezi ně 100 tisíc korun. A tady je samotné vyjádření.

Domů
Sdílet
Diskuse