Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2018 1:22
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

HBO začne natáčet nový seriál ze světa Game of Thrones. Podíváme se na Westeros tisíce let před narozením Jona Snowa a Daenerys

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

První z oficiálně plánovaných spin-offů dostal zelenou.

Svět Game of Thrones nabízí množství potenciálu pro vyprávění zajímavých příběhů. HBO se může ponořit do historie dlouhé tisíce let a materiálu tak má snad nekonečné množství.

I proto si nemyslíme, že v tomto případě jde o ždímání značky. Nakonec, kdyby tomu tak bylo, hlavní seriál se prodlouží a dostaneme mnohem více epizod. Za rok v takovém čase ale už možná budeme sledovat finále a vzpamatovávat se z této šílené jízdy.

Už tehdy však budeme mít v hlavách očekávání pro další příběhy z Westerosu a okolí. A HBO je bude chtít naplnit hned prvním oficiálně potvrzeným spin-offem.

Ten by nám měl ukázat nejtemnější období Westerosu. Děj se bude odehrávat tisíce let před událostmi GOT a celému seriálu bude šéfovat žena. Konkrétně jde o Jane Goldman, scénáristku Kick-Ass, X-Men: First Class či Kingsman 2 (ano, s Matthewem Vaughnem jsou dobří známí).

O ději toho moc nevíme, ale pravděpodobně se dozvíme více o zrodu White Walkers a budeme na počátku všeho. Co bude s dalšími čtyři návrhy pro spin-offy nevíme. Je možné, že HBO bude točit i 2 spin-offy, ale na podobné informace si ještě budeme muset počkat.

Domů
Sdílet
Diskuse