Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2018 16:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Čtvrtá série Narcos se bude odehrávat v Mexiku!

FILMY A SERIÁLY MEXIKO
Uložit Uložené

Oblíbený seriál zanedlouho přinese novou sérii z Mexika.

Už před pár měsíci jsme věděli, že se nová série očekávaného seriálu Narcos se bude odehrávat v Mexiku. Loni musela světová média informovat o tragédii, která zasáhla produkční tým seriálu, protože skaut vyhledávající ideální místa na natáčení byl v Mexiku zavražděn.

Štáb Narcos vražda kolegy neodradila. Opouštíme však Kolumbii a v Mexiku budeme objevovat budování základů moderního obchodu s drogami.

Čtvrtá série Narcos se bude odehrávat v Mexiku!
Zdroj: Netflix

Netflix nám dnes ukázal, že staré známé tváře nahradí nové postavy. Seriál dokonce projde změnou a získá nový název Narcos: Mexico.

V nové sérii se budeme setkávat s šéfem Guadalajara kartelu Miguelem Ángelem Felixem Gallardem a agentem americké protidrogové agentury DEA v utajení Kikim Camarenem. Šéfa drogového kartelu si zahraje Diego Luna a bojovníka proti zločinu zase Michael Peña.

Divoká 80. léta v Mexiku nezačala okamžitým vznikem velkých kartelů. Nejdříve se museli menší regionální pěstitelé, distributoři i dealeři naučit spolupracovat a na zádech této kooperace začala kariéra Guadalajara kartelu, který chce Kiki Camarena rozložit.

Doporučeno
Život mimo škatulky: Muxe není ani muž, ani žena. Je to člověk dvou duchů Život mimo škatulky: Muxe není ani muž, ani žena. Je to člověk dvou duchů 19. května 2023 13:00

Pomocí několika informátorů v blízkosti šéfa Félixe bude shromažďovat důkazy proti obávanému narkobaronovi, jenže zničit kartel nebude tak jednoduché, jak si myslel.

Netflix nezveřejnil přesné datum, kdy budeme moci nové části zhlédnout, ale mělo by to být v roce 2018.

Čtvrtá série Narcos se bude odehrávat v Mexiku!
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse