Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2018 13:28
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Floyd pozval McGregora do svého gymu na trénink. Fuck the Mayweathers, vzkázal irský bouřlivák

SPORT
Uložit Uložené

Jeden z nejúspěšnějších boxerů všech dob nabídl pomoc irskému bojovníkovi. McGregor však důrazně odmítl a přidal i ostrý vzkaz.

Před pár dny tomu byl přesně rok, co si to proti sobě v boxerském ringu rozdali hvězda UFC Conor McGregor a neporažený šampion Floyd Mayweather Jr., který tímto zápasem oficiálně ukončil svou profesionální kariéru. Rivalita mezi oběma borci byla svého času obrovská, jak se ale zdá, americký boxer se rozhodl zakopat válečnou sekeru a před nedávnem irskému bojovníkovi nabídl pomoc při přípravě na jeho nadcházející zápas s Khabibem Nurmagomedovem.

Fuck the Mayweathers, vzkázal Ir

Podle informací zahraničního serveru TMZ Sports Floyd pozval McGregora přímo do svého domovského gymu v Las Vegas, kde by mohli nějakou dobu společně ladit formu „Vím, že UFC má své vlastní tréninkové středisko, ale chtěli bychom, aby trénoval u nás v Mayweather Boxing Clubu,“ uvedl americký boxer. 

Zřejmě by to ale nebyl Conor, kdyby nezareagoval opět nějakým ostrým vyjádřením. Tuto nabídku irský bijec rázně odmítl a na svůj twitterový účet následně přidal nekompromisní vzkaz „Fuck the Mayweathers“ mířený i na další členy jeho rodiny, jak ale píše, s výjimkou Floydova otce a strýce Rogera.  K tomu navíc dodává, že žádné příměří nepřipadá v úvahu. 


Vypadá to tedy, že mezi hvězdnými bojovníky to i po celém roce stále poněkud vře, tedy především ze strany 30letého Ira. Zároveň se však jeví jako pravděpodobné, že celý konflikt je jen naoko a ve skutečnosti se jedná opět jen o jeden z chytrých marketingových tahů, jak přitáhnout na McGregorův blížící se střet s Nurmagomedovem co největší pozornost diváků.

Floyd chválou nešetřil

Očekávaný zápas mezi těmito špičkovými zápasníky se uskuteční na akci UFC 229, která proběhne 6. října (október) v T-Mobile Areně v Las Vegas. Pro Conora se bude jednat o první zápas v profesionálním oktagonu od konce roku 2016. Tehdy byl jeho posledním soupeřem Eddie Alvarez, kterého porazil v druhém kole, kvůli dlouhodobé neaktivitě však nakonec McGregor ztratil titul v lehké váze, který nyní drží právě Khabib.

A komu v zápase fandí Floyd? „Osobně žádného favorita nemám, jelikož jsem Conorova protivníka dosud neviděl zápasit, ale z toho, co vím, je velmi dobrý na zemi, skvělý grappler a wrestler,“ řekl Mayweather.

Khabib to prý ale proti McGregorovi rozhodně nebude mít jednoduché. „Fanoušci budou chtít vidět hlavně souboj v postoji a z vlastní zkušenosti vím, že Conor je tvrdý zápasník. Necouvne zpátky před nikým, nemá strach. Je to velký bojovník,“ nešetřil chválou Floyd na stranu Ira.

A jakého vítěze na zápas Khabib vs. Conor tipujete vy? Dostane se slavný Ir zpátky na vrchol? Dejte nám vědět níže v komentářích nebo přiložené anketě. 

Domů
Sdílet
Diskuse