Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2018 11:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Co křičel Nurmagomedov na McGregora, když ho mlátil na zemi? Nové záběry z UFC tě vtáhnou do souboje

SPORT UFC
Uložit Uložené

Ruský bojovník si provokativního Ira pořádně vychutnal.

Od souboje mezi Khabibem Nurmagomedovem a Conorem McGregorem už uběhl téměř týden, ale v médiích neustále přibývají nové informace ze zákulisí či přímo z oktagonu.

I když jsme to zprvu neměli jak zachytit, mikrofony a kamery byly u oktagonu umístěny strategicky, a tak dokázaly zaznamenat i krátké výměny názorů přímo během souboje.

Khabib na předzápasových tiskovkách neměl potřebu brutálně útočit na McGregora, avšak Ir si nebral servítky a nadával nejen na Nurmagomedovo náboženství, ale i rodinu a přátele. Rus vždy tvrdil, že skutečná síla se ukáže až v oktagonu a předpověď se splnila.

V jednu chvíli položil McGregora na lopatky a následujících 10 až 20 sekund nad ním zůstal skloněný, přičemž mu dával ránu za ránou. Khabib využil intimního momentu a kromě úderů na Ira křičel „Let’s talk now!“, ve volném překladu „Tak teď mluv!“

Narážel na odvážné řeči svého soupeře, který dokázal vykřikovat jen mimo oktagon. Otřesený McGregor po tvrdých úderech konstatoval pouze to, že šlo o byznys a nic pravděpodobně nemyslel vážně, na čemž však Khabibovi nezáleželo.

Doporučeno
Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři 31. března 2024 14:00


Domů
Sdílet
Diskuse