Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2018 14:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nešťastný Neymar se chce vrátit do Barcelony. Katalánský velkoklub by se však musel plácnout přes kapsu

SPORT
Uložit Uložené

Brazilec svůj přestup do Paříže zřejmě nedomyslel.

Fanoušci Barcelony byli loni zaskočeni. Delší dobu se šeptalo o tom, že Brazilec Neymar nechce hrát ve stínu Lionela Messiho a rád by čelil nové výzvě v novém klubu. Jen málokdo však čekal, že Neymar z Katalánska opravdu odejde a zamíří rovnou do francouzského PSG.

Francouzská liga rozhodně kvalitou zaostává za španělskou či anglickou, a tak Neymar hraje každý týden zápasy bez velké motivace. Nepomohl mu ani neúspěch PSG v Lize mistrů, a proto už začal vymýšlet, jak by mohl z Paříže odejít.

Neymar by se údajně nejraději vrátil zpět do Barcelony, avšak v různých médiích se už objevilo i jméno Realu Madrid. Brazilec přitom své bývalé spoluhráče z Katalánska pravidelně navštěvuje a udržuje s nimi výborné vztahy, což by případnému návratu mohlo jen pomoci.

O touze fotbalisty už informoval i brazilský novinář Marcelo Bechler, který loni jako první zveřejnil informace o přestupu do PSG, takže zřejmě nejde jen o čisté výmysly médií.

Zástupci FC Barcelona se už dokonce měli informovat, kolik by celá operace stála. Prý by mohl přijít už v létě 2019 za 220 milionů eur, nebo za méně než 200 milionů o rok později.

Situace je mimořádně komplikovaná a přestup do Barcelony nevypadá nadějně, nicméně Neymar je prý natolik zoufalý, že je ochotný přijmout snížení platu.

Domů
Sdílet
Diskuse