Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2018 16:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mayweather vzkazuje Nurmagomedovovi, že si ho podá jedině v boxerském ringu

SPORT JAPONSKO
Uložit Uložené

Americký boxer způsobil v posledních týdnech chaos.

Před dvěma týdny překvapila celý svět tisková konference, na níž Floyd Mayweather v Japonsku předstoupil před novináře a prohlásil, že na Silvestra bude bojovat proti japonskému kickboxerovi a MMA bojovníkovi Tenshinovi Nasukawovi. Média oznámení pochopila jako vstup boxera do MMA, avšak o tři dny později bylo všechno jinak.

Mayweather na svém Instagramu vysvětlil, že ho organizace RIZIN zaváděla a namísto exhibice udělali ze zápasu skutečný souboj. Floyd proto silvestrovskou cestu do Tokia zrušil, jenže tentokrát se situace znovu změnila.

Šéf organizace RIZIN přiletěl za Mayweatherem do USA, kde společně jednali a nakonec se dohodli, že zápas se konat bude. Opravdu půjde o exhibici před bohatými podnikateli, přičemž Floyd v interview pro TMZ prohlásil, že za exhibici trvající 9 minut nikdo nikdy nezaplatil více peněz. Připomněl, že se dohodli na pravidlech, která zakazují kopání.

Portál TMZ o pár hodin později zveřejnil i druhou část rozhovoru, v níž Mayweather komentuje potenciální souboj s Khabibem Nurmagomedovem. Pokud jsi dosud nevěřil tomu, že mezi týmy obou válečníků proběhly prvotní diskuse, pak tě snad přesvědčí samotný Floyd.

Doporučeno
KVÍZ: Poznej, jestli jde o slavné anime, nebo o šílený vymyšlený příběh KVÍZ: Poznej, jestli jde o slavné anime, nebo o šílený vymyšlený příběh 29. listopadu 2023 18:00

Boxer přiznal, že ho zástupci Khabiba chtěli dotáhnout do oktagonu, avšak on odmítl. Prý si Khabib bude moci diktovat podmínky ve chvíli, kdy se jeho výdělky ze sportu vyšplhají na devítimístné. Pokud chce bojovat s Mayweatherem, bude ho muset porazit v boxu, Khabib však vyniká spíše ve wrestlingu než v rozdávání ran.

Domů
Sdílet
Diskuse