Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2018 15:19
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Neznámý hacker se naboural do nezabezpečených tiskáren po světě. Nabádá lidi k odebírání PewDiePie

TECH YOUTUBE
Uložit Uložené

YouTube válka nikdy nebyla větší.

Pokud aktivně sledujete zahraniční YouTube scénu, tak se k vám dost možná dostal aktuálně probíhající souboj o nejodebíranější kanál na této síti. Na jedné straně stojí Felix PewDiePie Kjellberg a na druhé straně kanál indické hudební společnosti T-Series.

Tenhle nelítostný souboj tu je již nějakou chvilku a obě strany se pořádně snaží zaujmout nové fanoušky. Na stranu PewDiePie se dokonce postavil další youtuber MrBeast.

Ten je známý pro svá videa, ve kterých velice rád utrácí stovky, tisíce a někdy až statisíce dolarů. Většinou za naprosté zbytečnosti. A v tomto případě tomu nebylo jinak, koupil totiž ve svém městě prostor na všech billboardech, a nechal na ně umístit reklamu na podporu zmíněného PewDiePie.

Aktuální počet odběrů hraje do karet PewDiePieovi, má 72 748 000 odběratel. Náskok se každou hodinou zkracuje, v tento moment kanály od sebe dělí pouze 55 tisíc odběratelů. A to je ve světě internetu opravdu málo.

V posledních dnech se ale po celém světě děje něco, co z této internetové války vstupuje i do soukromí ostatní lidí.

Neznámý hacker se naboural do nezabezpečených tiskáren po světě. Nabádá lidi k odebírání PewDiePie
Zdroj: Twitter

Neznámý hacker totiž začal po internetu napadat síťové tiskárny náhodných lidí a posílá jim do nich plakáty oslavující PewDiePie a nabádá lidi k jeho odebírání.

A pokud vás zajímá, jak si na tom oba kanály stojí, můžete sledovat video níže, které živě streamuje počet odběratel obou kanálů.

Domů
Sdílet
Diskuse