Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2019 13:50
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Třetí série True Detective vyvrcholí už v neděli. Dočkáme se dalších šokujících odhalení?

Třetí série True Detective vyvrcholí už v neděli. Dočkáme se dalších šokujících odhalení?
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sleduješ třetí sérii True Detective i ty?

Pokud sis otevřel tento článek, zřejmě patříš mezi věrné diváky 3. série záhadné kriminálky True Detective. Události z předposlední sedmé epizody s názvem The Final Country konečně poukázaly na společné tajemství detektiva Wayna Hayse (oscarový Mahershala Ali) a poručíka Rolanda Westa (Stephen Dorff).

Následky jejich činů ale budou odhaleny až ve finální části, kterou HBO odvysílá 25. února. Závěrečné momenty minulého dílu však napovídaly, že do celé hry vstoupí i dosud nečinná postava. Budou muset některé z kladných postav jednat pod nátlakem? A dokáží staří veteráni West a Hays z 3. časové linie dovést případ k úspěšnému konci?

Přestože se nová série True Detective blíží ke konci, je ve vzduchu stále množství nezodpovězených otázek. Spojení světa 1. a 3. série ale zřejmě zůstane už jen v rovině náznaků, které mají za účel vytvoření dojmu, že se nacházíme v univerzu komplexně propojených případů.

K vyloučení této možnosti se připojil i výkonný producent Scott Stephens. Ten potvrdil, že se 1. a 3. série odehrávají ve stejném světě (což jsme již mezitím zjistili i ze samotného seriálu), ale zároveň poznamenal, že případy nejnovější detektivní dvojice nemají s první sérií žádné hlubší propojení.

Na druhé straně ale stojí výpověď režiséra Daniel Sackheima (natočil 4 díly nové série). Ten pro IndieWire na otázku, zda závěrem 3. série můžeme očekávat menší cameo detektivů Rusta Cohla a Martyho Harta z 1. série, odpověděl, že se máme připravit na zajímavé odhalení.

Redakční dojmy z nebezpečného vyšetřování Rolanda Westa a Wayna Hayse jsou předběžně velmi pozitivní a předpokládáme, že by naše konečné hodnocení určitě nemělo zkazit ani blížící se finále. A jak se 3. série zamlouvá tobě?

Domů
Sdílet
Diskuse