Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2019 21:46
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Finální série Game of Thrones bude ve velkém odkazovat na tu první. Arya v ní půjde po krku Cersei

Finální série Game of Thrones bude ve velkém odkazovat na tu první. Arya v ní půjde po krku Cersei
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

První díl závěrečné série k nám dorazí za necelé 3 týdny.

Pokud sis už teď stihl udělat maraton všech sérií Game of Thrones, udělal jsi dobře. Minimálně co se první série týče. Finále populárního fantasy seriálu bude totiž mnohokrát odkazovat právě na začátky, kdy byla celá rodina Starků pohromadě a ve Westerosu vládl král Robert Baratheon.

Podle představitelky Aryi Stark ve finále uvidíme množství odkazů na úvodní epizody. „Po přečtení scénáře jsem znovu zhlédla 1. sérii, protože mnohé události odkazují právě na ni. Je tam velká spousta scén, které budou vypadat podobně. Sledovala jsem ji ale také proto, abych si připomněla, jakou cestu jsem ušla,“ řekla pro Entertainment Weekly Maisie Williams.  

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maisie Williams (@maisie_williams),

„Letos má (Arya) svým způsobem rozdvojenou osobnost – s rodinou přichází tolik emocí a navrácených vzpomínek, přičemž věci, za které bojujete, se stanou velmi odlišnými. Připomínajíc si svůj seznam smrtí ale nadále zůstává na cestě k zavraždění Cersei, ke kterému se přibližuje,“ tvrdí o své postavě Maisie Williams.

V konečné sérii se má mimo jiné postavit po boku své sestry Sansy. Podle Williams je opravdu neobvyklé vidět vedle Sansy někoho, kdo se jí nesnaží manipulovat. „Minulá série byla pro Sansu opravdu těžká, protože Jon myslel svým penisem, kvůli čemuž Sansa vypadala zatrpklá. Tuto sérii ale uvidíte Aryu v jednom týmu se Sansou, které ho místy konfrontují,“ prozradila mladá herečka.

Prvního dílu osmé série se dočkáš už 14. dubna 2019. Pro více info klikni sem.

Domů
Sdílet
Diskuse