Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2019 12:15
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

To budu muset do krámu? Rohlik.cz má velký výpadek

TECH
Uložit Uložené

Za chvíli zase pojedeme, ubezpečuje společnost Rohlik.cz.

Zákazníci online supermarketu Rohlik.cz budou muset tentokrát do kamenného obchodu. Server má totiž momentálně výpadek. Nefunguje objednávání, nejde se dostat ani na samotný e-shop. 

„Omlouváme se za technický výpadek našich stránek. Identifikovali jsme zřejmě příčinu problému a pokud se nepleteme, tak bychom do 13:00 měli být zpět. Děkujeme moc za trpělivost a omlouváme se za zkomplikování dne,“ píše se na stránkách, spolu s titulkem „To budu muset do krámu? :(“.

To budu muset do krámu? Rohlik.cz má velký výpadek

Zároveň zabezpečuje, že to nebude nutné, někdo však může zaregistrovat opoždění příjezdu objednávky. „Objednávky, u kterých dorazilo potvrzení a byli vytvářeny před výpadkem doručovat samozřejmě budeme. Je bohužel více než pravděpodobné, že objednávky budou zpožděné.Bohužel ani našim kurýrům nefungují jejich systémy a není možné odesílat sms o zpoždění,“ píší.

Podle komentářů na sociálních sítích mají zákazníci pochopení, někteří však již teď doufají v brzkou nápravu. „Snad to brzy pojede, trpíme hladem a žízní dítě pláče a psi vyjí,“ píše Kateřina Č.

Domů
Sdílet
Diskuse