Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. dubna 2019 7:27
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Megazápas Muradov vs. Kincl se ruší. XFN neposlalo část slíbených peněz

SPORT PATRIK KINCL
Uložit Uložené

K očekávané bitvě nedojde. XFN nedodrželo podmínky, na kterých se s česko-uzbeckým zápasníkem domluvilo.

Včera minutu před půlnocí se fanoušci MMA dozvěděli nemilou zprávu. Vysoce očekávaný zápas Muradov vs. Kincl, který se měl uskutečnit na akci 7. 6. v pražské O2 areně a o kterém se mluvilo jako o fightu, jenž pomůže organizaci XFN se opět postavit na nohy, byl zrušen.

Stalo se tak poté, co organizace nedokázala splnit podmínky, na kterých se domluvila s Muradovem. Podmínkou údajně bylo, že část peněz za zápas měla být bojovníkovi poslána předem na účet, a to nejpozději během pondělního dne, nicméně nestalo se tak.

Makhmud Muradov o zrušení zápasu informoval fanoušky na své facebookové stránce.

„Moc se omlouvám vám všem a taky Partiku Kinclovi, kterého respektuji jako sportovce a taky jako člověka. Celá situace mě velice mrzí, ale je to moje práce, která mě živí a určitá pravidla se musí dodržovat,“ napsal česko-uzbecký zápasník.

Jak „Mach“ navíc dodává, od této chvíle je z něj volný zápasník (s XFN podle svého dřívějšího vyjádření nikdy neměl smlouvu a vše probíhalo na ústní dohodě), a tak se dá očekávat, že jej diváci uvidí příště zápasit už pod hlavičkou jiné organizace. 

Jako první se samozřejmě nabízí domácí OKTAGON MMA, pro který by Muradov byl velice atraktivním „úlovkem“. Může se ale také stát, že Muradovy další kroky budou směřovat do zahraničí, brzy už snad třeba do jeho vysněného UFC.

Vedení XFN na zrušení zápasu zatím nereagovalo.

Domů
Sdílet
Diskuse