Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2019 12:16
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Vlčkovy zprávy 12leté a potyčka na hřišti. Youtubeři opět řeší diskutabilní vztah

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kauza Ondra Vlček nabírá opět obrátky.

Na YouTube se objevilo video, na němž nezletilá fanynka ukazuje intimní zprávy, které jí měl Ondra Vlček posílat. Mimo to kolují na sociálních sítích také záběry z rvačky na dětském hřišti. Ta měla proběhnout mezi Vlčkovou bývalou přítelkyní a chlapcem, který ji kvůli jejímu vztahu konfrontoval.

Doporučeno
Youtuber Vlček se vyjádřil ke vztahu s 13letou: Rozešli jsme se kvůli obrovskému nátlaku lidí Youtuber Vlček se vyjádřil ke vztahu s 13letou: Rozešli jsme se kvůli obrovskému nátlaku lidí 26. března 2019 18:34

Čtrnáctiletá Tery Heinz ve svém videu hovoří o tom, jak jí před dvěma lety Ondra Vlček napsal poté, co na ni narazil ve facebookové skupině. Tery si nejdříve myslela, že jde o prank do youtuberova videa, ale nakonec se ukázalo, že své zprávy myslí vážně.

V noci jí posílal zprávy se srdíčky, kde chválil její vzhled a psal jí, že je „strašně sladká“. Nakonec konverzace eskalovala do momentu, kdy Vlček 12leté dívce popřál „mokré sny“, načež se dušoval, že to byla jen sranda. 

Krom toho se vyjádřil i youtuber peeetaaaTV, který na svém kanálu okomentoval video, na němž probíhá potyčka mezi Vlčkovou bývalou přítelkyní a chlapcem, který ji osočuje z randění s „pedofilem“. Dvojice se na videu vzájemně okřikuje a v jednom momentu chlapec dívce vpálí facku. 

Domů
Sdílet
Diskuse