Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2019 13:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ben Cristovao má chuť se dávit tím, co ty nedokážeš strávit. Ve videoklipu leze na vrchol světa a trénuje na důležitý zápas

HUDBA
Uložit Uložené

V nejnovějším videoklipu cestuje Ben za poznáním toho, o čem je Jiu-Jitsu.

Fanoušci Bennyho Cristovaa si na další oficiální album pravděpodobně ještě chvíli počkají, může je však těšit skutečnost, že je relativně aktivní alespoň ve vydávání videosinglů. Tentokrát jsme se dočkali novinky ze slunečního Ria, kam však zpěvák a raper nepřijel odpočívat.

V skoro filmovém videoklipu totiž mapuje svou cestu za pochopením toho, o čem je brazilské Jiu-Jitsu, kterému se zároveň dlouhodobě věnuje. Doprovází ho učitel a jeho úkolem je dokázat mu, že je připraven na velký zápas. Budeš mít možnost vidět několik úsměvných momentů a v tomto případě nyní patří obrovská zásluha tvůrcům vizuálu v čele s režisérem Piotrekem Matejkowskim.

Hudební produkci již tradičně doplnil Osama Verse-Atilla z The Glowsticks a my předpokládáme, že se skladba velmi rychle dostane na první příčku v YouTube trendech.

Domů
Sdílet
Diskuse