Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2019 22:19
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Tvůrci jedné z nejlepších hororovek nás vyděsí novou hrou, která vyjde už za pár měsíců

TECH
Uložit Uložené

Nová herní Blair Witch dorazí už brzy.

Letošní veletrh E3 přinesl celou řadu zajímavých titulů a jedním z těch, který by rozhodně neměl uniknout tvé pozornosti, je chystaná hororovka Blair Witch. Jak už samotný název prozrazuje, jednat se bude o nové herní zpracování kultovního snímku z roku 1999, který v podstatě dal vznik tzv. „found footage“ subžánru.

Podobně jako například v sérii Outlast, i zde se bude hráč pohybovat světem s malou ruční kamerou v ruce, kromě níž budeme mít ve výbavě ještě baterku. A ta se nám bude hodit, jelikož ve hře se ocitneme uprostřed temných lesů, kde smrt může číhat takřka na každém kroku. Co všechno nás ve hře čeká a nemine, ti už ale nastíní zveřejněný trailer níže.

Jedním z hlavním důvodů, proč by se fanoušci hororovek měli na hru těšit, je skutečnost, že za hrou stojí studio Bloober Team. To se v minulosti proslavilo excelentním titulem Layers of Fear, který patří k těm nejpovedenějším žánrovkám poslední dekády. Své kvality pak tým tvůrců potvrdil znovu u počinu Observer a již brzy nám talentovaní autoři naženou hrůzu znovu.

Hry Blair Witch se dočkáme už 30. srpna (august) 2019 a hrát budeme na PC a Xbox One. Vzhledem k ceně, která by měla být kolem 30 dolarů, se zdá, že půjde spíše o kratší záležitost, to však nic nemění na tom, že titul může aspirovat na nejlepší žánrovku roku. Nechme se tedy překvapit. 

Domů
Sdílet
Diskuse