Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2019 10:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Slovákovi hrozí za pěstování marihuany 10 let za mřížemi. Bude se čekat, až vyschnou všechny zabavené rostliny

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA SLOVENSKO
Uložit Uložené

Během domovní prohlídky v obci Váhovce objevila policie několik rostlin marihuany ve sklepních prostorách.

Policie Slovenské republiky v Trnavském kraji informuje na své oficiální facebookové stránce o domovní prohlídce konané kvůli podezření z drogové činnosti. V jednom z domů v obci Váhovce u Galanty skutečně policisté zabavili rostliny konopí a také zařízení, které se používá na vnitřní pěstování.

Doporučeno
Policie v Česku loni zabavila drogy za 250 milionů korun. Kokainu se u nás daří čím dál lépe Policie v Česku loni zabavila drogy za 250 milionů korun. Kokainu se u nás daří čím dál lépe 7. srpna 2019 12:58

Zadržené byly dvě osoby, žena byla po provedení potřebných úkonů propuštěna a 52letý muž byl obviněn ze zločinu nedovolené výroby omamných a psychotropních látek, jedů nebo prekurzorů, jejich držení a obchodování s nimi. I když tvrdil, že marihuanu pěstuje ve sklepních prostorách a ve skleníku pouze pro osobní spotřebu.

Rostliny konopí již byly zaslány na expertízu, zatím se zjistilo pouze to, že z části již vysušených rostlin bylo možné vyrobit minimálně 20 dávek drogy. Zbytek bude možné podle kriminalistických expertíz ústavu PZ přezkoumat až když budou zajištěny rostliny vysušené. Policie na své stránce informuje i o případném trestu pro obviněného muže: „V případě uznání viny mu hrozí odnětí svobody na 3 až 10 let.“

 

Domů
Sdílet
Diskuse