Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2019 20:40
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Benny Cristo to už dávno nedělá pro koruny, Lvcas Dope nebere taxi, ale Taxify. Společně vydali skladbu Kontakt

HUDBA
Uložit Uložené

Poslechni si spolupráci Bennyho Cristovaa a Lvcase Dopa.

Lvcas Dope se po nedávno vydaném albu Faraon spojil s Benny Cristovaem a připojil se na jeho skladbu KONTAKT, kterou fanoušci již mohou znát ze Spotify a nebo leaků na Instagramu těchto dvou umělců. 

Doporučeno
Lvcas Dope má chuť tvořit hodnoty. Zachraňuje ženu, hraje na kytaru, žehlí prádlo, pak dá repete Lvcas Dope má chuť tvořit hodnoty. Zachraňuje ženu, hraje na kytaru, žehlí prádlo, pak dá repete 11. září 2019 7:10

Interpreti v něm mimo jiné vzkazují, že už to dávno nedělají pro peníze, ale jen protože se tvorbou prostě baví. Kontakt pro ně znamená propojení, které nachází v hodnotách a smyslu toho, co dělají. „Ztratili jsme kontakt, neřešíme nic než konta,“ rapuje Ben.

Skladbou zároveň fanoušky láká před svým koncertem v O2 areně, který proběhne 21. září.

Energický videoklip režíroval Tomáš Kasal a kromě jiných se v něm objevil i Hugo Kafumbi. O instrumentální část se postaral Osama Verse-Atile z The Glowsticks, který je dvorním producentem Bena Cristovaa.

Domů
Sdílet
Diskuse