Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2017 17:15
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Mafiánský film s Johnem Travoltou byl bez udání důvodu stažen těsně před premiérou

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Proč se Lionsgate rozhodl snímek Gotti nedistribuovat, se snad dozvíme časem.

Lionsgate se pouhých 10 dní před americkou premiérou snímku Gotti rozhodl, že ho do kin uvádět nebude a prodal ho zpět producentům. Náhlé rozhodnutí distribuční společnosti zatím nebylo odůvodněno a internetem se mezitím šíří lavina spekulací. Snímek s Johnem Travoltou se začal natáčet už loni v létě a kdo se těšil na jeho premiéru, bude si muset počkat až do roku 2018, pokud se jej ujme jiný distributor. Mafiánské drama se však potýkalo s problémy už od začátku a kolem příběhu se objevovala slavná jména jako Al Pacino, Joe Pesci, Lindsay Lohan nebo Anthony Hopkins, která se však nakonec do projektu nepustila. 

Ve snímku režiséra Kevina Connollyho účinkují mimo jiné Kelly Preston, Pruitt Taylor Vince či Spencer Lofranco. Roli samotného mafiánského kmotra Gottiho převzal John Travolta. Co za náhlým stažením filmu z distribuce stojí, se snad dozvíme brzy. V internetových diskusích se objevily dohady o dalším odhalení sexuálního obtěžování ze strany jednoho z herců, o mnoho střízlivější však bude předpokládat, že roli hrají finanční potíže nebo případný konflikt společnosti Lionsgate s producenty.

Domů
Sdílet
Diskuse