Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2019 16:46
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Zloděj v jižních Čechách se vloupal do mateřské školky, dětem zkonzumoval mléko a jogurt. Chtěl utéct s fixami a modelínou

NEWS
Uložit Uložené

Lupiči jsou čím dál tím zákeřnější.

Na jednatřicetiletého muže, který se v pondělí vloupal do mateřské školy v Týnci nad Vltavou, nebudou v lásce vzpomínat hlavně předškoláci. Nejen, že jim vypil mléko a snědl svačinu v podobě jogurtu, ale kromě financí jim chtěl také ukrást psací potřeby. Informaci přinesl Týdeník Policie.

Doporučeno
Největší loupež na České poště nemá dodnes viníka. Trest za krádež 28,5 milionů korun tehdy odnesli její zaměstnanci Největší loupež na České poště nemá dodnes viníka. Trest za krádež 28,5 milionů korun tehdy odnesli její zaměstnanci 10. října 2019 17:52

Zvláště zákeřnou vloupačku si vymyslel muž, který se rozhodl vykrást budovu mateřské školky v Týnci nad Vltavou na Českobudějovicku. Na státní svátek 28. října jí rozbil dlažební kostkou okno, uvnitř poškodil nástěnnou skříňku a dveře, a z kanceláře vybral hotovost. Než se dostal do skladu, vypil dvě krabice mléka a snědl jogurt.  Následně si chtěl odnést dvě balení fixů, pastelek a modelínu. Naštěstí si jej všimla svědkyně, která zalarmovala policii.

„Na místo vzápětí dorazili vltavotýnští policisté, kteří pachatele dopadli přímo v budově. Během svého počínání způsobil škodu krádeží a poškozením za bezmála 21 000 korun," komentovala případ policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová. Muž by měl nyní ve zkráceném řízení skončit před soudem za krádež a poškození cizí věci.

Domů
Sdílet
Diskuse