Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2019 14:09
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Rick a Morty se po 2 letech vrátili v úžasné první epizodě 4. série. Dělají si srandu z fašistů i lásky

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ach, ano, tito dva nám nesmírně chyběli.

Poslední epizoda 3. série Ricka a Mortyho dorazila 1. října 2017. Od té doby jsme čekali a čekali, až jsme loni v červnu dostali zprávu, že Adult Swim si objednalo rovnou 70 nových epizod, které dorazí mnohem dříve, než tomu bylo v případě těch předešlých . Tvůrci mají jistou práci, a tak se mohou plně soustředit na tvorbu scénáře, který zabíral nejvíce času.

Doporučeno
Jak vypadaly počátky Ricka a Mortyho? Svou cestu na televizní obrazovky opravdu neměly lehkou Jak vypadaly počátky Ricka a Mortyho? Svou cestu na televizní obrazovky opravdu neměly lehkou 1. října 2017 11:45

S příchodem premiérové části 4. série se nám potvrdilo, že i když jsou animace a voice over na vysoké úrovni, tvůrci se opravdu pořádně věnují příběhu, scénáři, dialogům, originálním a kreativním scénám a šperkování vtipů. Ty byly v první epizodě opravdu úderné. Využití fašismu a lásky se podařilo na jednotku. My tak můžeme směle tvrdit, že jsme se dočkali jedné z nejlepších epizod vůbec. 

4. série tak odstartovala na jednotku. Nás letos čekají ještě 4 epizody, které budou vycházet s týdenní frekvencí. Následně budeme pár týdnů čekat na zbývajících 5 epizod série. Snad se čekání nepřetáhne do léta. Epizodu hlouběji rozebírat nebudeme. Nejlepší bude, když si ji vychutnáš sám.

Rick a Morty sa po 2 rokoch vrátili v úžasnej prvej epizóde 4. série. Robia si srandu z fašistov aj lásky
Rick a Morty sa po 2 rokoch vrátili v úžasnej prvej epizóde 4. série. Robia si srandu z fašistov aj lásky
Domů
Sdílet
Diskuse