Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2019 13:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias si vymazal všechny fotky z Instagramu. Co tímto krokem sleduje?

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Fanoušci si nejprve mysleli, že může jít o konflikt v labelu Milion Plus, tuto teorii ale dnes můžeme vyvrátit. Při jakých příležitostech si v zahraničí interpreti vymazávají Instagram?

Mnozí fanoušci Yzomandiase si všimli, že si před několika desítkami hodin vymazal ze svého oficiálního instagramového profilu všechny příspěvky. Jelikož jde o primární platformu, jejímž prostřednictvím komunikoval s veřejností a byl na ní i velmi aktivní, pochopitelně jde o překvapení.

Jeden z hlavních pilířů Milion + znepokojil všímavé fans i tím, že těsně před vymazáním všech fotek a videí napsal pod jednu z fotek Nik Tenda komentář, který si někteří vysvětlili jako náznak konfliktu. Tyto fámy můžeme s určitostí vyvrátit, pravdou ale zůstává, že i v zahraničí se interpreti často k podobným krokům uchylují, přičemž pokaždé je motivace stejná – chtějí fanouškům něco důležitého sdělit.

Yzomandias si vymazal všetky fotky z Instagramu. Čo týmto krokom sleduje?
Yzomandias si vymazal všetky fotky z Instagramu. Čo týmto krokom sleduje?

Nejčastěji jde o věc, na které jim záleží natolik, aby se na ni směřovalo co nejvíce pozornosti. Zároveň může jít o snahu nevěnovat zbytečně mnoho času sociálním sítím. Podobnou taktiku už vícekrát zvolil například The Weeknd, když se potřeboval soustředit na tvorbu.

V této souvislosti bychom se tedy mohli dočkat nové hudby nebo jakéhokoliv jiného projektu. Yzomandias patří k nejpracovitějším interpretům v Československu a není proto vyloučeno, že začal být aktivní i v jiné než hudební oblasti. Velmi rádi se však necháme překvapit a stejně budeme rádi, když nám v diskusi napíšeš, jaký je podle tebe důvod tohoto Yzova kroku.

Doporučeno
Proč je Milion Plus nejprogresivnějším rapovým vydavatelstvím v Česku? Proč je Milion Plus nejprogresivnějším rapovým vydavatelstvím v Česku? 28. května 2019 11:33
Domů
Sdílet
Diskuse