Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. listopadu 2019 17:23
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jennifer Lopez hrála zlatokopku okrádající milionáře zcela zdarma, za film Hustlers si nevzala ani cent

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V nejnovějším rozhovoru oblíbená herečka a zpěvačka prozradila, že projekty nedělá kvůli penězům, ale proto, že je má ráda.

Jennifer Lopez svým výkonem ve filmu Hustler opět všechny přesvědčila, že věk je jen číslo a ona je stále dáma, která si může podmanit každého chlapa. V tomto případě si zahrála zlatokopku a společně s Cardi B krade peníze bohatým mužům.

Pro GQ nedávno prozradila, že za svůj herecký výkon a práci na produkci tohoto velmi úspěšného filmu si nevzala ani jediný cent. „Udělala jsem to zdarma, dělám, co chci a co miluji. To je Jenny From the Block,“ odkazuje zpěvačka a herečka na svou extrémně úspěšnou skladbu.

Doporučeno
Zlatokopky v čele s Jennifer Lopez podávají podnikatelům drogy, jen aby je okradly (Recenze) Zlatokopky v čele s Jennifer Lopez podávají podnikatelům drogy, jen aby je okradly (Recenze) 14. října 2019 19:35

Samozřejmě, existují teorie, že Lopez sice nedostala „výplatu“, s velkou pravděpodobností se však dohodla s produkční firmou, která ji následně vyplatila ze zisků.

Ty byly skutečné vysoké, jen v zahajovacím týdnu přesáhly v přepočtu 800 milionů korun. Jennifer věří, že se to celé mohlo udát i díky tomu, že celý tento projekt vznikl výhradně díky ženám. „Je to náš film, všichni vědí, že se na něm podílely ženy jako producentky, jako režisérky nebo scenáristky a herečky. Dlouho jsme sledovaly zvýhodňování mužů ve filmech, a tak byla zábava sledovat, jak se karta obrátila,“ komentuje JLo.

Také prozrazuje i to, že si svou roli zkušené tanečnice velmi užila, důvodem je podle ní hlavně skutečnost, že postava znázorňovala nezávislost na mužích. Právě možnost reflektovat ženskou soběstačnost ji dovedla k myšlence, aby si za svou práci nevzala žádné peníze.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

Domů
Sdílet
Diskuse