Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2019 15:15
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Tvůrci Bohemian Rhapsody natočí biografii i o Michaelu Jacksonovi

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tvůrci Bohemian Rhapsody odkoupili práva na film. Můžeme se těšit na hudební snímek roku?

Bohemian Rhapsody bylo nesmírně úspěšné. Jistě, nebýt geniální hudební složky a skvělého Ramiho Maleka, ta hodnocení by byla nízká, ale diváci si biografii v kinech užili. Výdělky byly neuvěřitelně vysoké, a tak se podobných projektů chytá množství dalších studií. Jak se ukazuje, nelení ani tvůrci BR, jelikož odkoupili práva na biografii o Michaelu Jacksonovi.

Scénář má napsat John Logan (The Aviator) a podle Deadline nemá jít o přikrášlený pohled na jeho život. Snímek si má být vědom problémů v jeho životě a také různých kontroverzí. Snímek zachytí celý Michaelův život, od narození až po tragickou smrt v roce 2009, kdy zemřel jako 50letý. Nebyl ještě ani dospělý, když se stal hvězdou, no a v dospělosti se musel potýkat s ještě větším stresem a problémy s různými obviněními.

Film zatím nemá přidělené žádné studio, ale je jasné, že se o něj budou bít všichni. Producent Graham King získal práva na film od Jackson Estate. Pozůstalí a rodina Michaela jsou právě zahrnuti v 100milionové žalobě s HBO a tvůrci dokumentu Leaving Neverland. O dalších informacích tě budeme informovat, jakmile se k nim dostaneme.

Doporučeno
Leaving Neverland je smutným svědectvím o pedofilii, zneužití slávy a narušeném obrazu Michaela Jacksona (Recenze) Leaving Neverland je smutným svědectvím o pedofilii, zneužití slávy a narušeném obrazu Michaela Jacksona (Recenze) 9. března 2019 16:52
Domů
Sdílet
Diskuse