Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2019 7:45
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Shia LaBeouf měl jako dítě kvůli otci ze života peklo. Herec v poutavém dramatu ztvárňuje svého agresivního rodiče

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Talentovaný bouřlivák si zažil poměrně složité dětství.

Známý herec Shia LaBeouf (Wall Street: Money Never Sleeps, Transformers, Disturbia) bude ve snímku Honey Boy ztvárňovat bývalého klauna a odsouzeného zločince Jamese Lorta. Ten má být v podstatě odrazem jeho skutečného otce, který se zjevně vůči Shiovi nikdy nechoval zrovna dvakrát pěkně.

Scénář k filmu napsal na „odvykačce“ samotný Shia LaBeouf, přičemž mělo jít o určitou formu terapie, která byla s ohledem na jeho časté užívání drog a excesy s policií poměrně nutná. Když se však v krátkosti zamyslíš nad jeho dětstvím, jehož část můžeš vidět přímo v traileru, není se příliš čemu divit.

Role 12letého Otise (což je ve skutečnosti Shia) se zhostil Noah Jupe (Le Mans '66, A Quiet Place) a jeho 22letou verzi si zahrál Lucas Hedges (Manchester by the Sea, Three Billboard Outside Ebbing). Honey Boy je poměrně chválené drama, přičemž na Rotten Tomatoes má od kritiků průměrný rating 7,71/10 a diváci si snímek pochvalují na 4,49/5.

O režii filmu se postarala Alma Har'el (Bombay Beach). Honey Boy měl premiéru v USA již začátkem listopadu, ale datum premiéry v českých kinech nebylo dosud určeno. Více se o snímku dočteš v tomto vlákně.

Shia LaBeoufovi robil otec zo života peklo. Herec v pútavej dráme stvárňuje svojho agresívneho rodiča závislého od drog
Shia LaBeoufovi robil otec zo života peklo. Herec v pútavej dráme stvárňuje svojho agresívneho rodiča závislého od drog Zdroj: Amazon Studios
Domů
Sdílet
Diskuse