Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2019 20:41
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Ryan Reynolds zjišťuje, že je ve videohře. Šílený trailer pro Free Guy ukazuje, jak by vypadalo GTA ve filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

První oficiální upoutávka nám signalizuje, že se rozhodně máme na co těšit.

V americkém Bostonu se ještě začátkem roku začala natáčet akční komedie Free Guy v hlavní roli s oblíbeným Ryanem Reynoldsem. Příběh se zaměří na osamělého bankéře, který zjistí, že je ve skutečnosti vedlejší postavou v open-world videohře Free City. Po několika měsících nám tvůrci konečně přinesli i první oficiální trailer.

V tříminutové upoutávce filmu z dílny 20th Century Fox jsme svědky množství akčních záběrů, vybuchující helikoptéry a toho, že si hlavní protagonista uvědomí, že realita, v níž se nachází, je jen hra. Vidět proto můžeme mnohé komické a nesmyslné situace, dávku skvělého humoru a objevování nových možností hlavního hrdiny.

Za režií filmu stojí Shawn Levy (Real Steel, The Internship), o scénář se postaral Matt Lieberman (The Christmas Chronicles) a kromě Reynoldse si zahraje i Jodie Comer, Lil Rel Howery, Joe Keerati, Taika Waititi či Utkarsh Ambudkar. Premiéra je naplánována na 3. července 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse