Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2019 7:44
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Finální trailer pro 1917 slibuje autentický válečný zážitek, který ti podlomí kolena a vyhraje desítky ocenění

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Natočil Sam Mendes nejlepší válečný film 21. století?

O 1917 jsme napsali už vše potřebné. Měli jsme tu články o tom, jak náročné bylo natáčení, o jednotlivých trailerech i jedinečnosti tohoto snímku. 25. prosince se novinka od Sama Mendese a Rogera Deakinse dostává do kin po celém světě, a tak Universal posílá ještě jeden, finální trailer. Zřejmě pro ty, kteří z nějakého důvodu nejsou přesvědčeni o návštěvě kina.

Doporučeno
První reakce na 1917: Nejlepší válečný film od Zachraňte vojína Ryana a geniální filmové umění První reakce na 1917: Nejlepší válečný film od Zachraňte vojína Ryana a geniální filmové umění 24. listopadu 2019 18:26

Touto dobou už ale o filmu každý jeho potenciální divák musí vědět, minimálně co se týče našich čtenářů, a tak ti radíme, aby ses na trailer nedíval a nechal si do kina co nejvíce nových záběrů. My si na premiéru počkáme trochu déle, a to do 27. února. Forum Film se spoléhá na sílu nominací na Oscary, ale v tomto případě přeci jen mohli uvést snímek o něco dříve. Čekat na jeden z nejlepších filmů tak dlouho bude nesmírně bolestivé.

Za kamerou stál geniální Roger Deakins, režíroval Sam Mendes, no a o soundtrack se postaral skladatel Thomas Newman. Na plátně uvidíš herce jako: Colin Firth, Benedict Cumberbatch, George McKay, Mark Strong, Andrew Scott či Richard Madden.

Finálny trailer pre 1917 sľubuje autentický vojnový zážitok, ktorý ti podlomí kolená a vyhrá desiatky ocenení
Finálny trailer pre 1917 sľubuje autentický vojnový zážitok, ktorý ti podlomí kolená a vyhrá desiatky ocenení
Domů
Sdílet
Diskuse