Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2019 22:22
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Henry Cavill je tak namakaný, že během natáčení několikrát jeho svaly zničily kostým Zaklínače

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Cavill bere svou práci opravdu vážně.

Před několika dny na Netflixu přistál jeden z nejočekávanějších seriálů této zimy – minimálně pro všechny vášnivé hráče a čtenáře. Prvních 8 části Zaklínače se těší velké pozornosti a my jsme se dočkali i několika zajímavostí z natáčení.

Hlavní představitel Henry Cavill pořádně potrápil i designéra kostýmů Tima Aslama, podle kterého museli kvůli obrovským svalům herce několikrát opravovat ikonické oblečení, informoval Polygon.

Produkce neustále potřebovala opravy a nášivky, aby problém s poškozením obleku vyřešila. Aslam zároveň prozadil, že se produkční tým obzvlášť zaměřoval na vlasy a make-up, protože šlo o důležitý komponent, aby byly záběry autentické a důvěryhodné. Podle Tima měl Henry vypadat jako padouch, ale zachovat si i surovost. 

A jaké dojmy v nás zatím Zaklínač vzbudil? Henry Cavill je skvělý Geralt, úžasně pracuje s hlasem a po chvíli dívání se na něj už máme dojem, že jiného herce opravdu nechceme. Do role byl zažraný, dlouho se na ni připravoval a do každé scény dává maximum. Na celou recenzi se můžeš těšit už zítra, zatím si přečti naše první pocity a nabíhej na Netflix.

Doporučeno
Jaký je Zaklínač na Netflixu? Po prvním dílu můžeme říci, že brutální a věrný knižní předloze Jaký je Zaklínač na Netflixu? Po prvním dílu můžeme říci, že brutální a věrný knižní předloze 20. prosince 2019 16:41
Domů
Sdílet
Diskuse