Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2020 14:21
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Nahlédni do sídla The Weeknda za 80 milionů dolarů. Silvestr oslavil v kruhu celebrit na soukromé party

HUDBA
Uložit Uložené

Účast na XO party je snem každého známého i neznámého člověka, který ví, kdo je The Weeknd.

I celebrity mají své rituály, jak tráví Silvestr a Nový rok. The Weeknd oslavil příchod roku 2020 ve velkém stylu – uspořádal soukromou party přímo ve svém sídle v hodnotě přibližně 80 milionů dolarů. Zúčastnit se mohli výhradně jeho nejbližší lidé, kteří si, pravděpodobně, mohli přivést i jednoho hosta, a tak se přímo do vily dostal i jeden z reportérů TMZ – jednoho z nejpopulárnějších amerických bulvárních deníků.

Díky němu se dozvídáme, jak to na unikátní XO party vypadalo. Nechyběli ani další známí hosté z hudebního průmyslu jako Travis Scott, Rita Ora, Amber Rose nebo French Montana a samozřejmě velká oslava, která o půlnoci vyvrcholila skladbou Blinding Lights od hostitele Abela.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa flame (@travisscott),

TMZ zveřejnilo i video z odpočítávání posledních vteřin do půlnoci a sérii fotek, které zveřejnilo ve svém albu na stránce. Máš možnost vidět, jak nejpopulárnější R'n'B zpěvák současnosti žije. Snímky zachycují obrovskou vstupní halu, ale i místo, kde se konala hlavní část party. Luxus je cítit už i z neprofesionálních záběrů pořízených při horším světle.

Také máme možnost vidět, jak vypadá VIP pozvánka na party The Weeknda, jak vypadá jeho interiérový bazén a nechybí pohled na celou vilu zvenku.

Doporučeno
REFRESHER+ s 50% novoroční slevou REFRESHER+ s 50% novoroční slevou 1. ledna 2020 5:43
Domů
Sdílet
Diskuse