Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2020 17:24
Čas čtení 0:32
Antonín Havlík

Ulice čekala, že se vrátím, rapuje Lvcas Dope. Vrací se zpátky k trapu a hulení

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Za dva dny dvacet gramů, hlásí raper Lvcas Dope. Po delší době se vrací zpátky ke kořenům.

Raper Lvcas Dope splnil nedávný příslib nových skladeb a vydal singl Za 2 dny 20 gramů. Ten je specifický, protože se v něm interpret vrací zpátky ke kořenům. Rapuje tvrdě a v textu proklamuje, že ulice na jeho návrat čekala. 

Podmáz skladby má na svědomí beatmaker Linorman, temný videoklip Lukáš Pacovský. Vypadá to, že tato novinka má co dělat s připravovaným mixtapem, na kterém Lvcas momentálně pracuje a venku by měl být podle jeho slov již brzy.

Celý mixtape bude v temnější stylu, což ostatně raper potvrdil před několika dny na svých Instagram Stories. „Můj mixtape, na kterým právě pracuju, se k tomu vrací,“ napsal. 

Než ho však celý dokončí, tak si můžeš zkrátit čas poslechem staršího projektu F4R4ON, který je k poslechu na všech streamovacích službách – Spotify, Apple Music nebo Google Play.

Doporučeno
Dredy si stříhám zásadně sám, kluci jen moc mluví, říká Lvcas Dope. Vysvětlil i tetování na obličeji a oznámil nový projekt Dredy si stříhám zásadně sám, kluci jen moc mluví, říká Lvcas Dope. Vysvětlil i tetování na obličeji a oznámil nový projekt 8. ledna 2020 14:05
Domů
Sdílet
Diskuse