Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2020 15:28
Čas čtení 2:43
Dominik Vetrák

Nominace na Oscary zveřejněny! Nejvíce jich získali Joker, Irishman, Tarantino a 1917

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kdo si odnesl nejvíce nominací na Oscara?

Už 10. února se odehraje 92. ročník předávání nejhodnotnějších ocenění ve filmovém světě Oscarů. ABC bude událost vysílat, a to opět bez moderátora. Stejně to udělali už loni. Níže najdeš seznam nominovaných. Nejvíce nominací si odnesl Joker (11), Irishman (10), 1917 (10), Once Upon a Time in Hollywood (10), Marriage Story (6), JoJo Rabbit (6), Little Women (6) či Parazit (6 ). 

Těší nás angažování skvělých filmů od Netflixu (obzvláště animovaná kategorie). Endgame získalo jedinou nominaci, a to za efekty, zatímco Star Wars tři (soundtrack, vizuální efekty a střih zvuku). Potěšila i nominace pro skvělého Antonia Banderase v Pain and Glory či ocenění geniality Parazita.

Doporučeno
Zkáza Númenoru a předkové Aragorna. Co všechno už víme o seriálovém Pánovi prstenů? Zkáza Númenoru a předkové Aragorna. Co všechno už víme o seriálovém Pánovi prstenů? 28. prosince 2019 17:21
Domů
Sdílet
Diskuse