Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2020 17:25
Čas čtení 0:46
Vojtěch Vanda

Gucci Mane hledá nové rapové talenty. Nabízí smlouvu a milion dolarů

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Guwop to myslí opravdu vážně.

Myslíš si, že je tvá lyrika nejnabroušenější? Nikdo tě ještě neobjevil? A jsi připravený změnit svůj život? The Trap God ti nabízí pomocnou ruku. A kromě ní taky studiový prostor, veškeré zázemí a, samozřejmě, i nějaká ta peněžní injekce do začátku se najde. Stačí jenom zareagovat na jeho twitterový příspěvek.

Doporučeno
Gucci Mane: Jak se z násilného rapera se zmrzlinou na obličeji a samopalem v ruce stal vlivný pozitivní vzor? Gucci Mane: Jak se z násilného rapera se zmrzlinou na obličeji a samopalem v ruce stal vlivný pozitivní vzor? 13. července 2018 14:55

„Kdo je dneska ten nejtvrdší interpret bez smlouvy? Rád bych ho ještě dnes podepsal a dal mu milion dolarů,“ napsal Guwop na svůj twitterový účet. Za něj vložil hashtag #1017Worldwide, čímž se nejspíš snaží trapová legenda naznačit, že mu nejde pouze o Ameriku, ale že je schopný podepsat do svého labelu 1017 Bricksquad Records kohokoliv na světě.

Takový tweet by se neměl brát na lehkou váhu. Gucci Mane už za svou kariéru víc než dokázal, že umí rozpoznat rapový talent, který potom dál perspektivně rozvíjí. Důkazem je celý seznam jmen, která v 1017 figurovala. Prvním byl konkrétně OJ da Juiceman, za kterým následovali Waka Flocka Flame, Young Thug, Migos, Peewee Longway, Zaythoven nebo Chief Keef. Chtěl bys v tomhle seznamu figurovat taky?

Domů
Sdílet
Diskuse