Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2020 8:21
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

Praha schválila konec prodeje matrjošek a ruských beranic v městských prostorách

NEWS
Uložit Uložené

Primátor hlavního města Zdeněk Hřib oznámil, že prodej matrjošek a ruských beranic čeká v rámci městských prostor konec.

Pražští zastupitelé schválili konec prodeje matrjošek a ruských beranic v městských prostorách. Na svém twitterovém účtu o tom informoval primátor hlavního města Zdeněk Hřib.

Doporučeno
Pražský obchod prodávající masku Hitlera přišel o nájemní smlouvu, vypověděla mu ji radnice Pražský obchod prodávající masku Hitlera přišel o nájemní smlouvu, vypověděla mu ji radnice 6. listopadu 2019 11:45

Nyní už nemá záležet pouze na ceně, ale zohledňovat se bude i několik dalších faktorů. Podle Zdeňka Hřiba to má konkrétně být „účel pronájmu, přínos pro Pražany nebo míra zkušeností pronajímatele“.

Primátor města však dodává, že dobojováno ještě není. „Většina toho, co kazí vizitku Prahy, je v soukromých prostorách. Ale plánujeme další opatření a budeme krok za krokem vracet Prahu Pražanům,“ napsal Hřib na Twitter.

Domů
Sdílet
Diskuse